Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-12.png

Cora Refinish Oy tarjoaa asiakkailleen laadukkaat tuotteet ja palvelut yhden luukun periaatteella. Autamme vauriokorjaamoita keskittymään olennaiseen ja parantamaan siten tuottavuuttaan. Coran Tuottavuuden konseptiin kuuluvat asiantunteva palvelu ja alan parhaat laitteet, joiden avulla maalaamo menestyy.

Coran kotisivulle pääset tästä.

Lue lisää Tuottavuuden konseptista täältä.

ASIAKAS- JA TILAUSPALVELU
Avoinna: ma-pe 8-16

puh. 010 8210 100
e-mail: cora@corarefinish.fi

ProcessManager-toiminnanohjausjärjestelmä ja -varastonhallinta

Näe kokonaisvaltainen kuva vauriokorjaamosi koko korjausprosessista. Tehokkaamman ja selkeämmän työnkulun ansiosta töiden päivittäistä kokonaismäärää voidaan lisätä. Tuotteiden viivakoodiluentaan perustuva varaston automaattinen uudelleentilaustoiminto varmistaa, että varastossa on aina oikea määrä oikeita tuotteita.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-11.png

Paint Manager XI:llä kaavat vaivattomasti käyttöösi

Selkeä käyttöliittymä ja nopea kaavahaku ovat tehokkaan työskentelyn edellytys. Uudistettu ohjelma tarjoaa monia ominaisuuksia, jotka nopeuttavat käytännön työskentelyä. PaintManager XI on PPG-käyttäjälle veloitukseton.

Daisy Wheel -automaattinen väriensekoituskone

Daisy Wheelin avulla säästät jopa kymmenen työtuntia viikossa, jotka voidaan käyttää laskutettavaan työhön. Parempi tarkkuus sävyjensekoituksessa vähentää virheitä ja helpottaa häivytyksiä. Daisy Wheelin avulla maalia voidaan sekoittaa tarkalleen haluttu pienikin määrä, jolloin maalia kuluu huomattavasti vähemmän.  

RapidMatchGO – nopea vaihtoehto värikartoille

Uudistetulla  värimittarilla kuvaat sävyn näppärästi ja aikaa säästäen. Mittari ilmoittaa sävylle häivytyskelpoisen kaavan, jolloin värikarttojen ja värimallien etsiminen on vain ylimääräinen työvaihe.

Ensiesittely Suomessa: Celette Cameleon Plus -säätöjigijärjestelmä

Cameleon Plus on uusi ratkaisu kaikkien automallien vaurioituneiden korirakenteiden vaurioanalyysiin ja korjaukseen. Laite mahdollistaa täydellisen ja tarkan korikorjauksen ilman tarvetta erikoistyökalujen hankintaan. Säätöjigijärjestelmä hyödyntää korjaamolla jo olemassa olevaa CELETTE-jigipenkkiä, MZ-poikittaispalkkeja, MZ-torneja ja MZ+-jigimäntäsarjaa.

  • tuottavampi ratkaisu verrattuna elektroniseen mittaamiseen tai kiinteiden jigien käyttöön
  • käyttäjäystävällinen ohjelmisto mahdollistaa nopeamman käyttöönoton korjaamolla
  • erinomainen korjaustarkkuus