Ykkösväri Oy – Värien ammattilainen.
Ykkösväri Oy on perheyritys, jonka juuret kantautuvat vuoteen 1972, jolloin Ykkösvärin perustaja Martti Volotinen perusti Ilomantsin Automaalaamon. Sen yhteyteen tuli myöhemmin myös maalien myyntiä. Vuodesta 1986 yritys on toiminut nimellä Ykkösväri Oy. Automaalaamoalalla sanalla ”väri” on monta merkitystä – värisävy ja maali. Oikean värisävyn valinta on ehdottoman tärkeää, jotta korjauksen lopputuloksesta tulee huomaamaton. Maalin suhteen on tärkeää valita kohteeseen teknisiltä ominaisuuksiltaan oikea tuote ottaen huomioon työn vaatimukset, pinnan materiaali, maalausolosuhteet sekä maalaamon kiiretaso. Ei ole yhtä tuotetta, joka soveltuisi joka työhön, mutta jokaiseen työhön on oikea tuote. Kun työhön on valittu teknisiltä ominaisuuksiltaan oikea tuote ja värisävy,  takaa tämä tyytyväisen asiakkaan työn luovutuksen yhteydessä.
Juuret maalaamotoiminnassa ja pitkä historia alalla ovat nostaneet yrityksemme tärkeimmäksi arvoksi asiakkaan liiketoiminnan syvällisen ymmärtämisen. Pitkän kokemuksen ansiosta voimme ylpeydellä sanoa olevamme Värien ammattilaisia.
Nettisivuiltamme pääset tutustumaan lisää yritykseen ja tuotteisiin.

Lechler Hi -Efficiency korkean tehokkuuden tuotteet – Kun haluat POWERIA prosessiin!

Hi-Efficiency tuotteet ottavat huomioon koko prosessin hinnan.
Maalausprosessin tärkeimpiä tekijöitä ovat työn ja energian hinta,
kun mietitään maalausprosessista koituvia kustannuksia.
Hi-Efficiency tuotteet mahdollistavat työaikojen kirimisen niin,
että samassa ajassa ehditään tekemään enemmän.
Myös se, että kammion käyttö saadaan minimoitua tuntuu
maalaamon omistajan lompakossa. Lechler tuotteet ovat oikea
valinta, kun maalausprosessiin tarvitaan POWERIA!
Hi-Efficiency tuoteperheestä löytyy tuotteet koko prosessiin,
Niihin ja värityökaluihin pääset tutustumaan EXPOssa!

Bossauto

VauriokorjausEXPOssa esillä myös kiinnostavimmat
Tuotteet Bossauton valikoimista. Bossauton tuotteissa
yhdistyy laatu ja kustannustehokkuus.