HL Group Oy on vuonna 1942 perustettu nykyaikainen teknisen tukkukaupan perheyritys. HL Group tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita ja kansanvälisiä brändejä kolmella sektorilla: autotuotteissa, automaaleissa sekä teollisuustuotteissa, ja sillä on toimintaa Suomen lisäksi Kiinassa, Latviassa ja Virossa.

HL Group tarjoaa auto- ja teollisuusmaaleissa sekä maalaukseen liittyvissä laitteissa ja osaamisessa markkinoiden edistyksellisimmän ja vahvimman kokonaisuuden. Edustukseen kuuluvat mm Axaltan ajoneuvomaalauksen huippubrändit Cromax, Standox ja Spies Hecker, sekä Percotop teollisuusmaalaukseen.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Cromax.png

Osastollamme voit tutustua seuraaviin teemoihin maalaamon kannattavuuden ja tehokkuuden parantamiseksi:

Chromaconnect-langaton järjestelmä – värimittaus ja sekoitushuone

Esittelemme Cromaxin Chromaconnect -digitaaliset työvälineet, joilla helpotat ja tehostat maalaamosi toimintaa.

Standox Xtreme -järjestelmä ja VOC-Xtreme Wet-on-Wet -pohjamaali

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Standox-1024x499.jpg

korjausmaalaukseen

Xtreme-järjestelmä tuo maalaamoille poikkeuksellisen nopeat läpimenoajat ja se mahdollistaa myös kuivauksen 60 C:ssa, 40 C:ssa tai jopa vain 20 C:ssa. Esittelemme järjestelmää expossa myös käytännössä.

Spies Hecker -Permafleet järjestelmä

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on SpiesHecker-1024x816.png

Permafleet-tuotejärjestelmä tarjoaa kustannustehokkaita ja laadukkaita ratkaisuja kaikkiin vaatimuksiin, oli sitten kyseessä raskaan kaluston ohjaamon, bussin tai erikoisajoneuvon maalaustyö.  Osastollamme kynäruiskutaitelija Johnny Sjöblom tekee maalausnäytöksiä Spies Hecker -tuotteilla.

Lisäksi tuomme esille mittavan valikoiman maalaamon oheistuotteita:

  • Rupes-koneet ja imurit
  • Sata, Devilbiss ja Anest Iwata -maaliruiskut
  • Meguiar’s autonhoidon fiksaamotuotteet

Ja paljon muuta auton maalaukseen ja vauriokorjaukseen laajasta valikoimastamme.

Tutustu sivuihimme tästä