Sveitsiläinen Sika-konserni on maailman johtava rakennus- ja teollisuuskemikaalien valmistaja ja markkinoija. Yhtiö toimii globaalisti 101 maassa, 200 tehtaanja yli 18.000 työntekijän voimin. Oy Sika Finland Ab –maayhtiö on perustettu v. 1985ja toimitilojemme lisäksi Espoossa on betonin lisäaineiden tuotantolaitos. Liikevaihto vuonna 2017 oli 34,6 miljoonaa euroa ja henkilöstöä 50.Päätuotealueita ovat rakennus-, ajoneuvo- ja laivanrakennusteollisuuden tiivistys – liimaus -vaimennus – jäykistäminen ja niihin liittyvät korkealuokkaiset tuotemenetelmät: tiivistys- ja liimamassat, betonin lisäaineet, betoninkorjaustuotteet, rakenteelliset vaimennus- ja vahvistusmateriaalit, vedeneristystuotteet, lattialiimat, -tasoitteet ja -pinnoitteet, laatoitus- sekä vesikatemateriaalit. Tuotemerkit: Sika, Casco, Schönox, Eri Keeper ja Synteko.

Lisätietoja: www.sika.fi, www.casco.fi, www.schonox.fi, www.erikeeper.fi

Tuulilasiliimaus Sika PowerCure -menetelmällä
PowerCure- liimausmenetelmä tarjoaa tarkkuutta ja suorituskykyä, joita löytyy ajoneuvojenvalmistajien tuotantolinjojen huippulaadukkaista pumppusysteemeistä. Se yhdistää suuren joustavuuden, ergonomisuuden ja helppokäyttöisyyden sekä lisäksi minimoi hävikin muotoilunsa ansiosta. Yhden harjattoman moottorin käyttö avustaa mekaanisesti annostelua ja dynaamistasekoittamista sekä antaa säädellä annostelunopeutta matkan varrella ilman kompromisseja. PowerCure tarjoaa nopeimmin läpikuivuvat liimat uskomattomalla mukavuustasolla ja on kokonaisvaltainen ratkaisu tiivistyksiin ja liimauksiin.
Katso lisää täältä.

SikaPowerCure -4720 koriliimaus SikaPower®-4720 on kaksikomponenttinen, korkealujuuksinen epoksipohjainen rakenneliima erinomaisilla tartuntaominaisuuksilla. Tuote soveltuu metalli- ja komposiittiohutlevyjen rakenteelliseen liimaamiseen auton koriin. Tämä rakenneliima on märkänä helposti pistehitsattavissa. Katso lisää täältä.

Uutta: 2-komponenttinen superliima yleiskäyttöön erilaisiin nopeisiin korjaustöihin
Täyttää koloja ja halkeamia Pieniin ja nopeisiin korjaustöihin. Liimaa epätasaisia pintoja. Soveltuu ankkurointiin. Vahvistaa heikkoja tai vahingoittuneita osia. Korjaa rikkonaisia osia.
Katso lisää täältä.

Korroosionesto SikaGard -menetelmällä
Ajoneuvon alkuperäisen ulkonäön palauttaminen on yleensä autonomistajan suurin huolenaihe. Automaalaamot ja –korikorjaamot vastaavat näihin vaatimuksiin jatkuvasti.
SikaGard® -tuotteet ovat pitkälle kehitettyjä korroosionestotuotteita, jotka täyttävät korikorjaamon erikoisvaatimukset. Tuotteilla on luokkansa parhaat annosteluominaisuudet ja ne on suunniteltu toimimaan erittäin vaativissa olosuhteissa.
Katso lisää täältä.

Muovinkorjaus SikaPower-2950 / 2955 -muoviosien korjausmenetelmällä
Käyttässäsi SikaPower®-2900 -muovinkorjausmenetelmää, voit luottaa Sikan asiantuntemukseen ja tieto-taitoon OEM-tavarantoimittajana. Olemme Sikalla sitoutuneet tarjoamaan luotettavia ja helppokäyttöisiä menetelmiä, jotka mahdollistavat erinomaista palvelua loppukäyttäjille.
Katso lisää täältä.