Löydät meidät rakennuksen 10 maalaamosta.

DeBeer 900+ automaali

DeBeer 900+ automaalilinja on kompakti, eikä ylimääräisiä apuaineita ole. Ja maalin ruiskuvalmis seoshinta on kilpailukykyinen – laadusta yhtään tinkimättä. DeBeer 900+ automaalit sisältävät automaalaamon tarvitseman kokonaisuuden, jolla automaalaus saadaan hoidettua alusta loppuun saman valmistajan tuotteilla. Valmistajan kantavana ajatuksena onkin parantaa maalaamon kannattavuutta tarjoamalla tuotekokonaisuus, joissa näkyy erinomainen hinta-laatusuhde sekä tuotteet, jotka ovat helppoja käyttää. Samalla tehokkuus ja laatu paranevat ihan itsestään.

Tiesitkö, että sekoituskone on tarpeeton? Sekoitussävyt ovat pakattu patentoituun purkkiin, jossa on suljettava annostelutulppa. Sekoitussävyt ravistetaan kevyesti juuri ennen käyttöä ja sekoitussävyn annostelu tapahtuu purkin pohjaa painamalla. DeBeeriä käyttäessä maaleihin sidottu rahamäärä on alhainen (pienen purkkimäärän vuoksi), lisäksi tuotteet eivät pääse kuivumaan purkkeihin.

DeBeer 900+ automaalijärjestelmässä ei ole sävylakkaa, eikä sellaiselle ole tarvetta maalikemiasta johtuen. Vaikka maalattavassa autossa olisikin kolmikerrossävy, niin tästä huolimatta maalaus tehdään samoilla työtavoilla, kuin muutkin metallihohto- tai helmiässävyt.

Lisätietoja DeBeer 900+ automaalista: täältä