Mirka Golden Finish – Nopea ja helppo maalauksen viimeistelyratkaisu

Mikä Mirka Golden Finish?

Mirka Golden Finish -järjestelmä on helppo ja nopea maalauksen viimeistelyratkaisu. Tämä kiillotusjärjestelmä koostuu ainoastaan muutamista tuotteista, ja selkeä numero- sekä värikoodaus tekee prosessista yksinkertaisen ja tehokkaan. Mirka Golden Finish hionta- ja kiillotusprosessi on optimoitu nopeuteen, tehokkuuteen ja erinomaiseen viimeistelyyn.

Vieraile sivustolla tästä Lataa esite tästä

Mirka OSP – Optimoitu vaurionkorjausjärjestelmä

Mirkaa voidaan pitää yhtenä maailman johtavista edistyksellisten pintakäsittelyteknologioiden kehittäjistä. Yksinkertaisuutensa ja nopeutensa ansiosta Mirkan OSP-järjestelmä syrjäyttää perinteiset työmenetelmät. Mirkan OSP-järjestelmä on ainutlaatuisen innovatiivinen edistyksellisistä hiomatarvikkeista, työkaluista ja työmenetelmistä koostuva kokonaisuus, jota ei voi verrata mihinkään muuhun markkinoilla olevaan järjestelmään.

Vieraile sivustolla tästä

Mirkan kotimaiset sähköhiomakoneet

Mirkalla on Suomessa valmistettuja koneita valikoimassa seuraavasti; 150mm DEROS epäkeskohiomakone, 70x198mm ja 81x133mm DEOS tasohiomakone sekä uutena tulokkaana 77mm DEROS epäkeskohiomakone. Kaikki tietenkin avainlippu-tuotteita.
Koneet ovat ergonomisia ja hiiliharjattomalla moottorilla varustettuja.

Mirka® DEOS sivustolle tästä
Mirka® DEROS sivustolle tästä

Kokonaisratkaisut

Hionta on nyt helppoa ja ammattimaista myös verkkosähköä käyttäen. Mirka DEOS ja Mirka DEROS ovat harjattomilla moottoreilla varustetuttuja, uuden sukupolven sähköhiomakoneita.  Paineilmakoneiden tehokkuudella, mutta ilman paineilmajärjestelmän kustannuksia ja kokoa. Lisää pölynimuri, tarvikkeet ja kätevä säilytys, niin sinulla on täydellinen ratkaisu.