tutustu yrityksen tarjontaan verkkosivuilla www.jasper.fi


KENT auto- ja teollisuusalan huoltotuotteet on kehitetty vastaamaan tämän päivän huolto- ja korjausalan haasteisiin. KENT-tuotteita kehitetään jatkuvasti entistä laadukkaammiksi, turvallisemmiksi ja ympäristöystävällisemmiksi. KENT-tuotteita on testattu puolueettomissa tutkimuslaitoksissa kuten TNO ja TÜV. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina uusimman tekniikan mukaisia laatutuotteita. Jasper Oy edustaa yksinoikeudella KENT-tuotteita Suomessa.


Roberlo kehittää ja tuottaa laadukkaita automaaleja, lakkoja, kittejä sekä muita automaalaukseen liittyviä tuotteita vaativien asiakkaiden tarpeisiin. Roberlo kehittää tuotteitaan nykypäivän vaatimusten mukaisesti yhä nopeammiksi ja entistä ympäristöystävällisemmiksi. Jasper Oy edustaa yksinoikeudella Roberlon tuotteita Suomessa.


Milwaukee johdottomat sähkötyökalut kuuluvat ehdottomasti markkinoiden parhaimmistoon. Milwaukee on kehittänyt erityisesti akkukäyttöisistä työkaluista erittäin varteenotettavia vaihtoehtoja vaativan työn suorittamiseen. Metalliset vaihdepesät ja hiiliharjaton FUEL-teknologia antavat Milwaukeen koneille entistä pidemmän käyttöiän. Jasper Oy:n kautta hankitut Milwaukee-sähkötyökalut rekisteröidään aina 3 vuoden kuitittoman takuun piiriin.

 


NORTON JA RASTA

Saint Gobain Abrasives on maailman johtava hiontatuotteiden valmistaja. Yritys kehittää ja tuo markkinoille jatkuvasti uusia mielenkiintoisia hiomatuotteita asiakkaidemme tarpeisiin. Saint Gobain Abrasivesin NORTON ja RASTA -tuoteryhmistämme löytyvät ratkaisut niin teollisuuden kuin autokorjaamoidenkin kunnossapitotarpeisiin.