Saint-Gobain on yli 350 vuotta vanha yritys, joka kuuluu 100 suurimman teollisen yrityksen joukkoon maailmassa. Saint-Gobain työllistää yli 170 000 ihmistä usealla eri toimialalla.

 

Saint-Gobain Autover tarjoaa ajoneuvojen lasitustuotteita ja palveluita jälkimarkkinoille. Päätuotemerkkinä lasitustuotteissa on Saint-Gobain Sekurit, jonka lasitustuotteita toimitetaan myös suoraan autotehtaille.

www.autover.fi

Sekurit Partner on Saint-Gobain konsernin kehittämä laatuohjelma, jollaista ei aiemmin ole ollut tarjolla. Laatuohjelma rakentuu monesta eri osa-alueesta kuten koulutuksesta, auditoinnista, tiedon jakamisesta ja uusimmista innovaatioista. Tavoitteena on tarjota autoilijalle laadukas asiakaskokemus, sekä palauttaa ajoneuvo alkuperäiseen kuntoonsa.

www.sekurit-partner.fi/

Tustustu tarkemmin tästä linkistä