Ammattitason ratkaisuja ja huippulaatua. Nämä kaksi menestystekijää yhdistämällä Glasurit on kehittynyt johtavaksi merkiksi henkilöautojen ja hyötyajoneuojen korjausmaalauksen saralla. Oman menestyksemme varmistaminen on vain yksi osa työtämme.

Haluamme nimittäin myös sinun menestyvän! Tunnuslauseemme, ”Glasurit:lla tuottoa”, mukaisesti huolehdimme siitä, että maalaamoiden liiketoiminta kautta maailman on sujuvaa ja luotettavaa.

Katso oheisesta esittelymme:

Lisätietoja löytyy myös kotisivuiltamme: http://www.glasurit.org/fi


  

RODIM tarjoaa maalaamoille täydellisesti sopivan valikoiman maalaamotarvikkeita.
Kaikki tuotteet ovat läpäisseet tiukan valintaprosessin ja ne täyttävät korkeimmatkin vaatimukset. Tuotteiden korkea laatu ja käyttäjälähtoinen valikoima ovat kaksi merkittävää etua. RODIM hyötyy BASF:n kattavasta maalikaupan kokemuksesta ja sopii täydellisesti yhteen sen huipputuotteiden kanssa.

Tervetuloa osastollemme kuulemaan toiminnastamme lisää
ja tutustumaan
RODIM-tuotevalikoimaamme!