Cora Refinish Oy

Cora Refinish Oy maahantuo, myy ja markkinoi automaaleja sekä automaalaus- ja kolarikorjauslaitteita ja tarvikkeita. Laatu, asiantuntemus ja asiakkaan tarpeista huolehtiminen ovat toimintamme peruskiviä.

Cora Refinishin messuosasto sijaitsee rakennuksessa 10. Tule messuosastollemme tutustumaan PPG:n ja Coran tarjoamiin ratkaisuihin, joilla saat tehostettua maalaamosi työmenetelmiä ja tuottavuutta.

Tästä pääset tutustumaan tarjontaamme yrityksemme sivuilla

Coran messuosastolla:

PPG:n automaattinen sekoituskone

PPG:n automaattinen väriensekoituskone vapauttaa arvokasta työaikaa maalaamossa – jopa 10 työtuntia viikossa. Laite kykenee kymmenkertaiseen tarkkuuteen manuaaliseen sekoittamiseen verrattuna. Paremman sekoitustarkkuuden ansiosta vältetään sävyvirheet.
Automaattisen sekoituskoneen maalin annostelutarkkuus on jopa +/- 0,05 grammaa. Tämä mahdollistaa entistä pienempien maalimäärien sekoittamisen. Myös työympäristö pysyy siistinä, kun kone hoitaa sekoituksen puolestasi.

Uudistunut ProcessManager -toiminnanohjausjärjestelmä (ProMa)

ProMa antaa yleisnäkymän koko korjausprosessista kaikille työntekijöille ja yhteistyökumppaneille, ja automaattisen varastonhallinnan ansiosta vakiotuotteet löytyvät aina hyllystä ilman erillistä tilaamista.

Messuosastollamme pääset näkemään ProMa -esityksen avulla, kuinka näppärästi ProMa:lla hoituu niin korjaustöiden seuranta ja raportointi kuin maalien ja maalaustarvikkeiden oikeiden määrien automaattiset tilaukset.

Katso video: ProcessManager -toiminnanohjausjärjestelmä

Messuosastomme muita uutuuksia ovat PPG:n spektrofotometri ja Celetten NAJA 3D mittalaite.

Työnäytöksiä maalauskammiossa

PPG D8082 UV-kuivattavan pohjamaalin ruiskutus, kuivaus ja hionta – maalausvalmiiksi
5 minuutissa! Käytämme Mirkan pölytöntä hiontajärjestelmää & IRT COMBI 4-1 IR-UVA kuivainta

Ilmoittautumisohjeet, näytteilleasettajien ohjelmat sekä muuta tietoa tapahtumasta löydät osoitteesta www.vauriokorjausexpo.fi

Tule messuosastollemme rakennukseen 10