Cora Refinish Oy

Cora Refinish Oy maahantuo, myy ja markkinoi automaaleja sekä automaalaus- ja kolarikorjauslaitteita ja tarvikkeita. Laatu, asiantuntemus ja asiakkaan tarpeista huolehtiminen ovat toimintamme peruskiviä.


PPG Refinish – korjausmaalauksen edellä kävijä

PPG automaalit ovat kuuluneet alusta alkaen tuotevalikoimaamme. PPG on ammattilaisten laatumerkki. Siihen luotetaan ja sitä käytetään. PPG onkin Suomen eniten käytetty automaalimerkki.

PPG automaalit on ratkaisu niille, jotka hakevat parasta sekä kestävyydeltä että hinta/laatusuhteelta.

Kaikki PPG tuotteet on kehitetty osaksi kokonaisprosessia, ja niiden keskeisin tarkoitus on nopeuttaa ja helpottaa maalaustyötä. Tuotteet on kehitetty energiaa säästäviksi, työn laatua kuitenkaan unohtamatta. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä, joten ne soveltuvat kaiken tasoisille käyttäjille – opiskelijoista konkareihin.

PPG:n tuotteet ja menetelmät säästävät työaikaa ja lisäävät maalauskammion käyttöastetta, mikä vähentää maalaamon kokonaiskustannuksia ja lisää töiden läpimenoa.

Vauriokorjaamon suunnittelupalvelut

Kun sinulla on vauriokorjaukseen ja maalaukseen tai toimitilojen rakentamiseen ja varusteluun liittyvä tarve, niin meillä on siihen ratkaisu. Suunnittelemme kanssasi kiinteistöösi ja yrityksesi toimintaan parhaiten soveltuvat ratkaisut yhdessä päämiestemme suunnitteluosastojen kanssa. Meiltä saat AutoCad -sijoituskuvat ja yhteistyökumppanin rakennusprojektiisi.

Edustamme kansainvälisesti tunnustettuja laitteistovalmistajia, joiden suunnitteluosaamisen tarjoamme myös käyttöösi.


Tule messuosastollemme rakennukseen 10,
tutustumaan
PPG:n ja Coran tarjoamiin ratkaisuihin,
joilla saat tehostettua maalaamosi
työmenetelmiä ja tuottavuutta.
Tehdään yhdessä tulevaisuudesta toimivampi!