Tecalemit Oy on toiminut Suomessa jo vuodesta 1938 lähtien. Yrityksemme maahantuo, myy ja huoltaa liikkuvan kaluston korjaamolaitteita. Tavoitteenamme on palvella korjaamoiden asiakkaita laajalla ja laadukkaalla tuotevalikoimalla sekä rakentaa pitkiä kumppanuussuhteita.Yrityksemme juhlistaa 80-vuotista taivaltaan 2018. Tutustu sähköieen esitteeseemme tästä (avautuu uuteen ikkunaan) Katsomalla alla olevan videon pääset tutustumaan toimintaamme.


Kuulumme juuri 100 vuotta täyttäneeseen STENHØJ GROUP -konserniin, joka toimii 16 yrityksen voimin 11 eri maassa ja työllistää 660 henkilöä. Lisätietoa konsernista tästä (avautuu uuteen ikkunaan konsernin sivuille).


Vauriokorjaamotuotteistamme löytyvät ratkaisut niin kevyelle kuin raskaalle kalustolle – myös maalaamon osalta. Teemme asiakkaillemme myös korjaamosuunnittelun, jolloin pystymme integroimaan oikeat tuotteet mukaan heti alkuvaiheessa.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme!

Car-O-Liner – Josam – Blowtherm – IRT –  Herkules

Lisätietoja tarvittaessa tuotepäällikkö Pasi Uhlbäck,
pasi.uhlback@tecalemit.fi 029 006 5106