HL Group on moderni tekninen tukkukauppa — Menesty kanssamme

HL Group Oy on vuonna 1942 perustettu nykyaikainen teknisen tukkukaupan perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme auto- ja teollisuusmaaleissa sekä maalaukseen liittyvissä laitteissa ja osaamisessa markkinoiden edistyksellisimmän ja vahvimman kokonaisuuden, jolla erikokoiset ja -tyyppiset asiakkaamme saavat aina alan parhaan ratkaisun tuotteista koulutuksiin.

Vauriokorjauksen Synergia-palvelu

HL Group tarjoaa vauriokorjaamoille (korikorjaus ja maalaus) Synergia-palvelua, jonka avulla alan yritykset pystyvät parantamaan kannattavuutta ja keskittymään omaa ydinliiketoimintaansa kasvattavaan toimintaan.

Vauriokorjauksessa työveloituksen osuus liikevaihdosta on merkittävä (75–85 %). HL Groupin palvelukokonaisuuden avulla korjaamon läpimeno kasvaa ja veloitettavien töiden määrä lisääntyy sekä kustannukset laskevat. Oikeilla tuotteilla ja työmenetelmillä syntyy laatujälkeä heti ensimmäisellä työkerralla jolloin uusintatöiden määrä vähenee.

Tutustu HL Groupin koulutusmaalaamoon täällä:

Tarjoamme modernit maalausjärjestelmät:STANDOX – LAATUA, JOKA YLITTÄÄ ODOTUKSET

”Autonvalmistajat vaativat Standox-tuotteilta huippulaatua, ja tästä hyötyvät myös asiakkaamme. Saan juuri oikean värisävyn, joka osaltaan varmistaa auton arvon säilymisen pitkään.”

STANDOX
Foto: Udo Geisler

Johtavat autonvalmistajat ovat hyväksyneet Standoxin maaliteknologian autojensa takuukorjauksiin. Tämä tarkoittaa, että Standoxin tuotteet täyttävät korkeimmatkin laatuvaatimukset jo vuosikymmenien kokemuksella.

 

 

 

 

 

 

Taattua saksalaista laatua.

STANDOX

The Art of Refinishing