Autorobot Finland Oy valmistaa ensiluokkaisia korinoikaisu- ja mittalaitteita. Nykyinen tuotteisto käsittää monen kokoisia oikaisulaitteita ja -välineitä, jotka soveltuvat sekä pienille että suurille korikorjaamoille. Kaikille malleille on tyypillistä oikaisutyön nopeus ja tuotteiden korkea laatu. Autorobot-tuotteita on käytössä jokaisessa maanosassa, yli 70 maassa. Yritykselle on myönnetty yli 100 patenttia. Tuotannosta n. 80 % menee vientiin.


Autorobot C2

Autorobot C2 nostin/oikaisupenkki edustaa oikaisulaitteiden uutta sukupolvea toimien sekä autonostimena että monipuolisena oikaisulaitteena. Autorobot C2:ssa yhdistyvät monipuoliset käyttömahdollisuudet, nopeus ja työergonomia.


EzCalipre

EzCalipre on elektroninen 2/3D mittalaite ajoneuvon kori/runko-vaurioiden tarkastukseen, korjaukseen sekä korjauksen laadun dokumentointiin. EzCalipren ainutlaatuinen kyky on 2/3D-mittaukseen lähes kaikissa korjaustyössä esiintyvissä tilanteissa nopeasti ja edullisesti.


SmartPuller

SmartPuller on uusi, ainutlaatuinen pintaoikaisulaite. Uusi innovaatio tekee pintapeltien ja koteloiden oikaisusta nopeampaa ja taloudellisempaa. SmartPullerin erikoisuus on sen kyky oikaisusuorituksiin lähes koko korin alueella kaikkiin tarvittaviin suuntiin.

http://www.autorobot.fi/

Tervetuloa osastollemme rakennukseen 10